В новините
 
09.05.2024 04:42
Търсене
 
 
03.10.2009
„Черноморец-Бургас” изпусна да победи „Монтана” на „Лазур”
„Черноморец-Бургас” загуби първи точки пред собствена публика. След 4 победи на стадион „Лазур” от началото на сезона „акулите” изпуснаха да победят новака „Монтана” и мачът от 8-мия кръг на „А” група завърши наравно – 1:1. Двубоят премина под непрекъснат дъжд, който облагодетелства футболистите на гостите в стремежа им повече да рушат играта. „Акулите” очаквано наложиха териториален превес веднага след първия сигнал на главния съдия Антон Генов. В 8-мата минута опасен изстрел от фал на Костадин Дяков беше отразен със сетни усилия от вратаря на гостите Цветомир Цанков. „Монтана” отвърна с далечен удар на Даниел Гаджев, след който Паскал Борел отби топката в напречната греда. В 31-вата минута Дуду свали топката с глава за Марсио Нуно, чийто шут с мъка бе отбит от Цанков. Последваха две разбърквания в наказателното поле след корнери, ала мрежата на „Монтана” остана суха. Меле се оформи и в 38-ата минута, когато Дуду остана под кълбото и не успя да го засече от непосредствена близост.
22.09.2009
Не само децата, а и родителите останаха възхитени от видяното на „Лазур”
Родителите, които доведоха децата си на „Лазур” в неделя, останаха възхитени от Деня на отворените врати. Мнението, че всичко е супер, беше единодушно. Соня Ганчева: Тук съм с двете си момчета Кристиян на 10 г. и Максим на 4,5 г.. Видяхме нещо уникално. Големият ми син тренира какво ли не. Сега се е спрял на карате и волейбол, но като усети днес празника на стадиона, със сигурност ще се запише и на футбол. Вечерта преди Деня на отворените врати не можа да спи от нетърпение. Иван Монев: Денят на отворените врати е проява, с която се прави нещо добро за Бургас. Невероятно е да видиш на едно място толкова много усмихнати хора и най-вече възторжени деца. „Черноморец” върви отлично в първенството, а с подобни прояви ще спечели още повече почитатели. Тук съм със синовете си Димитър н 6 г. и Алек на 1 г. Баткото вече е много запален по футбола и не пропуска мач на „Черноморец”. Много се радваше, когато биха „Пирин” с 2:1.
16.07.2009
ГЕРБ се ангажира със споразумение за туризма
В Слънчев бряг стана известен текстът на споразумение за сътрудничество между политическа партия “ГЕРБ” и представители на туристическите сдружения в България. Отчитайки значението на партньорството за развитието на туризма чрез интегрирането му във всички секторни политики страните са се споразумели за осигуряване на достъп на туристическата индустрия до кредитните линии на Българската банка за развитие и съдействие за тяхното усвояване.Друг пункт от споразумението е за запазване на режима за облагане с ДДС на туристическите услуги,чрез което да се осигурят конкурентни предимства на българския туристически продукт.В споразумението е визирано и многократното увеличаване на средствата за национална туристическа реклама и разкриване на национални туристически офиси извън страната.
10.07.2009
ЛИДЕР прави капан на кмета на Карнобат
Настоящата публикация е предоставена учтиво от редакцията на
бургаския седмичник в-к Десант по наша молба, предизвикана от желанието ни да предоставим и ДРУГАТА страна в медиен двубой, който не бихме могли да окачествим като джентълменски. Материалът представлява журналистическо разследване на нашата приятелка Катя Касабова и авторските права са собственост на гореспоменатота издание Местният координатор Антон Панайотов, който изчезна с пари от общинската каса и беше разследван за покупка на гласове, си отмъсти на кмета с долнопробна постановка Катя Касабова. Възможно ли е кметът на Карнобат Георги Димитров да пребие две деца, ден преди изборите – между 5 и 5,15 часа на разсъмване, пред вратите на самата община? Само защото ги видял да лепят плакати? И защото беше оповестено в прссъобщение да „сипе с нечленоразделна реч поредица вулгарни ругатни, закани и обиди, да ги бута, дърпа и удря... докато ги малтретира да крещи с пълно гърло: ти мен познаваш ли ме бе, аз съм кмета на Карнобат!“, а след като „децата успели да се изтръгнат от ръцете на насилника, собственоръчно да накъса плакатите и с нокти лично да изстърже налепеното по стената“? .....
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |